zondag 27 januari 2013

Over mezelf.

MUA Red key

Hoi iedereen!

Mijn artiestennaam is dus MUA Red key. Ik ben 29 jaar en ik woon samen met Kenneth. Ik heb geen kinderen, wel heb ik een hond (Mulan), een kat (Puma), een boeroendoek eekhoorn (Scratch) en een aquarium vol vissen. Ik hou van dieren!   ;-)

Ik heb eigenlijk altijd al een passie gehad voor make-up. Vroeger experimenteerde ik al met mama's make-up (ook al trok het nog op niks!). Vanaf 14 jaar begon ik echt meer met kleuren te spelen en kwam ik al echt tot verbluffende resultaten. Op school koos ik voor de richting schilder-en decoratietechtnieken en 1 specialisatiejaar schilder-en restauratie. Hierdoor kreeg ik dan ook de vakken schilderen, kleurenleer en schetsen wat mij enorm geholpen heeft. Ook al was de ondergrond maar een deur, muur of een blanco blad, overweg kunnen met een penseel vergt een vaste hand en de juiste techniek. Op school ontplooide ik mij dan ook dadelijk tot een ijverige, enthousiaste maar vooral een kleurrijke studente! 

Zoveel jaren later (afgestudeerd en werkende) ben ik dan in bijberoep begonnen als Mylène-consulente. Ik verkocht cosmetica producten op home-party's en gaf bij elk product de nodige uitleg. Op deze demonstraties gaf ik dan de gastvrouw een gratis maquillage. Ook begon ik al af en toe een bruidje te maquilleren. Echter 1 jaar later gaf ik deze job al op. Om de reden dat ik via deze weg mijn echte passie heb gevonden! 
MAKE-UP en alles wat er mee te maken heeft. 

Ik heb slechts al 3 maanden na mijn ontslag bij Mylène mijn diploma 1e module van visagie behaald. Ik werkte al vaak samen met een bevriende fotograaf die mij de kans gaf om me te bewijzen. Toen realiseerde ik mij dat ik meer moet doen om door te breken in de visagie-wereld. Ik moest een artiestennaam vinden die mij past en die goed klinkt in de oren. Zo werd al 2 maanden later MUA Red key gedoopt. 1st heb ik een Facebook-pagina geopend onder deze naam waar dat iedereen mijn werk kan bezichtigen. Hier heb je een volledig overzicht van mijn werk. Zo zie je nu al duidelijk een vooruitgang van 2010 en 2012. En dan 10 maanden later heb ik (met de nodige hulp!) deze blog opgestart zodat ook hier de geïnteresseerden mij kunnen volgen. 

Via deze weg wil ik graag mijn lieve schat bedanken, merci Kenneth dat je in mij gelooft en dat je mij de kans geeft te doen waar ik echt van hou! Ik zie je doodgraag! Ook de Schoonheidsschool te Hasselt wil ik bedanken voor mijn diploma's en om mij een leerrijke en plezante opleiding te geven. Ook fotograaf Michel Nulens voor mij een kans te geven mezelf te ontplooien, hoop op nog vele partnerwerken! Mijn familie, om in mij te geloven en mij te steunen. En 'last but not least' mijn nichtje Jana, voor het oprichten van deze blogsite!

LOVE Y'ALL x

1 opmerking: