maandag 28 januari 2013

Belangrijk om te weten!

Belangrijk om te weten

Ook al spreek ik tegen mijn toekomstige stiel in, make-up hebben we eigenlijk niet nodig!
Het is een luxeproduct en het belast de huid. Daarom is het heel belangrijk dat je je huid een goede verzorging geeft. Dit hoeft geen honderden €'s te kosten! Maar wat heeft het voor zin als je 30€ betaald voor een goede fond de teint als je niet weet hoe je deze op de juiste manier aanbrengt?!
In mijn blogs leg ik jullie alles uit a.h.v. video's, foto's en tips & tricks. Je komt alles te weten van A tot Z!  Ik spreek uit mijn ervaringen als visagiste maar ook uit persoonlijke ondervindingen. Ook belangrijk om te weten is dat je je look zo goedkoop of zo duur kunt maken als je zelf wil. De keuze van materialen, producten, als ook het merk van je make-up en de kleur van je oogschaduw is volledig je eigen keuze. Maar je zal al gauw merken dat een goede investering in je basis echt zijn geld waard is! Of het nu gaat over je dagcrème,  oogontschminker, of over je peeling maar zeker ook je penselen zijn echt heel belangrijk. Waarom, leg ik jullie uit in de blog; 'Penselen'.
Zijn er toch nog vragen? Dan kan je ze mij altijd stellen. Ik probeer je zo goed mogelijk advies te geven en verder te helpen.
Ik wens jullie allemaal heel veel succes en heel veel plezier!

Kelly Mijn persoonlijke ervaringen en ondervindingen heb ik niet alleen geleerd van mezelf en de Schoonheidsschool maar ik heb ook heel veel geleerd van mijn make-up helden; Pertrilude, Kandee Johnson en 3x Faffinette
Maar ook heb ik veel opgestoken uit het boek; "Het grote praktische make-up boek" van Leonie Gysel en Wendy Huyghe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten